Help Wanted Randomize type of knife each round

Frumpy

Admin
Administrator
Operations Team
Server Moderator
Events Team
Joined
Dec 9, 2016
Messages
512
Reaction score
267
Points
181
It would be cool if you could randomize the type of knife you use every round.
 

sneaK

Owner
Owner
Administrator
Operations Team
Server Moderator
Joined
Aug 23, 2016
Messages
4,011
Reaction score
1,457
Points
246
Through the !ws/!knife plugin I thought you could choose random knife
 

Frumpy

Admin
Administrator
Operations Team
Server Moderator
Events Team
Joined
Dec 9, 2016
Messages
512
Reaction score
267
Points
181
  • Thread starter
  • Staff
  • #3
Idk, my friend in discord recommend it. Idk if he looked deep into it. I will check later tonight.
 

Frumpy

Admin
Administrator
Operations Team
Server Moderator
Events Team
Joined
Dec 9, 2016
Messages
512
Reaction score
267
Points
181
  • Thread starter
  • Staff
  • #4
and by random knife I mean a new knife every round, not a new skin, but a new knife.
 

Frumpy

Admin
Administrator
Operations Team
Server Moderator
Events Team
Joined
Dec 9, 2016
Messages
512
Reaction score
267
Points
181
  • Thread starter
  • Staff
  • #5
i just checked. You cant randomize ur knife
 

solareclipz

Active Member
Lifetime VIP
Joined
Sep 25, 2017
Messages
25
Reaction score
10
Points
74
I might look into this, this weekend. Doing random is pretty simple, but I have never worked with source. So, famous last words “should be semi easy”, and a decent intro into it.
 

solareclipz

Active Member
Lifetime VIP
Joined
Sep 25, 2017
Messages
25
Reaction score
10
Points
74
Update:

Ok, so I didn't get a chance to look at this over the weekend; however, I am kinda looking at it now. When searching the issue tracker for random, I see someone created a repo that has the option to random knife. Now, im not super familiar with (like at all) with Sourcepwn, nor am I super sure if its random for each round. But, if its not, i might just need a check for newRound() or something and then make a randomKnife() call again.

But looking at closed issues, I see back in 2018 the owner of the weapons plugin that this server is using said "nope".

But leaving this here, so I can come back to it.
 

Login or Register

Forgot your password?
or Log in using
Don't have an account? Register now

Members online

Latest posts

Upcoming Events

Today's birthdays

Discord

Login or Register

Forgot your password?
or Log in using
Don't have an account? Register now
Top