Bug Bot not updating after beating a record

stucat7

Active Member
Lifetime VIP
Joined
Dec 25, 2018
Messages
27
Reaction score
13
Points
78
Hello sneak! I seem to have this problem a lot more than anybody else, where if I beat a record (stage record typically) the replay bot does not update to mine and remains on the old record. I kid you not when I say my last like 25 of 30 stage records have not gotten the updated bot. I could be on the map for 10 minutes or an hour, I'm not sure if there could be any consistent reason as to why this happens. I know sometimes when maps are on for a very long time the bots don't always update, but like I said it seems to happen in any given situation.
 

Frumpy

Admin
Administrator
Operations Team
Server Moderator
Events Team
Joined
Dec 9, 2016
Messages
596
Reaction score
284
Points
231
I have heard this issue many times.
 

sneaK

Owner
Owner
Administrator
Operations Team
Server Moderator
Joined
Aug 23, 2016
Messages
4,459
Reaction score
1,628
Points
296
It's only on stages, correct?
 

Auzzie

Active Member
Joined
Jan 23, 2018
Messages
41
Reaction score
12
Points
126
It's only on stages, correct?
i believe so, or at least its way more often on stages if not just stages, happens all the time. Seems random if u get the bot or not. Just did like 8 - 9 stage records on surf_bonus and like 3 of them didn't change over.
 

stucat7

Active Member
Lifetime VIP
Joined
Dec 25, 2018
Messages
27
Reaction score
13
Points
78
It's only on stages, correct?
99% of the time, occasionally on bonuses. I also got a stage record on surf_bonus after Auzzie like he was saying and I didn't get the bot there either.
 

stucat7

Active Member
Lifetime VIP
Joined
Dec 25, 2018
Messages
27
Reaction score
13
Points
78
bumping just to see if you had any idea why it happens or any potential fix on the issue, if not all good but didn't want it to get lost
 

sneaK

Owner
Owner
Administrator
Operations Team
Server Moderator
Joined
Aug 23, 2016
Messages
4,459
Reaction score
1,628
Points
296
bumping just to see if you had any idea why it happens or any potential fix on the issue, if not all good but didn't want it to get lost
Not sure, I haven't had a chance to look into how stage recordings work yet but it's on my list.
 

Login or Register

Forgot your password?
or Log in using
Don't have an account? Register now

Members online

No members online now.

Latest posts

Upcoming Events

Discord

Login or Register

Forgot your password?
or Log in using
Don't have an account? Register now
Top